Практикантска работа во ЕВН

  • Објавен пред една недела
  • ЕВН Македонија
  • Активен до 28.03.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕВН Македонија:

СПЕЦИЈАЛИСТ за ПРОЕКТ МЕНАЏМЕНТ (М/Ж)

(преземи го огласот како PDF)

Започнете ја Вашата кариера додека студирате!  Истражувајте, размислувајте, практицирајте!  
 
 

Практикантска работа во ЕВН Македонија
 

Првото професионално искуство во ЕВН може да се стекне како студент. Ви нудиме интересни активности, работа со ментор, обуки, дружење, нови вештини, одлична можност за практична имплементација на академското знаење. 
 
 
Каде?  - Скопје, Битола, Велес, Гевгелија, Гостивар, Делчево, Кавадарци, Кичево, Кочани, Кратово, Куманово, Охрид, Прилеп, Струга, Струмица, Тетово, Штип
Кога?  -  јули, август или септември
Кој?  – Електроенергетика, Информатичка Технологија, Правни науки, Економски науки и слично
 
Кажете ни што сакате да научите кај нас и во која насока сакате да се развивате!
Аплицирајте најдоцна до 10.04.2018 на praktikum@evn.mk

КЛИКНИ