Мајстор за сирење и кашкавал

  • Објавен пред 12 месеци
  • Млекара Маврово
  • Активен до 15.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Млекара Маврово има потреба од мајстор за сирење и кашкавал со работно искуство.

Плата по договор

Информации на телефон: 070-271-450

КЛИКНИ