Кредитен Референт

 • Објавен пред 3 недели
 • ФД Кредо Кард ДОО Скопје
 • Активен до 10.04.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Работни задачи и вештини 

 • Високо образование (студии по Економија или друга сродна област) не е задолжително
 • Задоволително владеење на Microsoft Office пакет
 • Непосредна работа со клиенти 
 • Кредитирање согласно правилата и процедурите на компанјата
 • Изготвување на мислење и анализа,поврзана со издавање на кредити
 • Едукација на корисници преку информации за производите и услугите
 • Вештини на комуникација и проценка на приоритет 
 • Позитивен став кон исклучителни услуги кон нашите корисници.

 Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија и да добиете можност за брзо напредување во рамките на компанијата испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: 

[најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »