Административен работник - продажба

Опис на работно место:

 • Работа во интерниот програм на компанијата;
 • Фактурирање, проверка на цени,рабати и Количина;
 • Навремено извршување на работните задачи;
 • Решавање на проблеми со корисничката услуга и решавање на поплаките на корисниците;
 • Управување со инвентарот и осигурување сите производи да се достапни за купување;
 • Унапредување на продажбата преку грижа за купувачите и презентирање на понудата;
 • Комуникација со клиенти и сите сектори на Компанијата;
 • Обезбедува постигнување на зададените таргети и буџети;

Поставеност во организација:

 • Директно одговара на Раководител на сектор

Знаења:

 • Аналитички програми и презентирање;
 • Менаџирање и контролирање на обврските;
 • Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook);
 • Искуство во работа со безбедносни системи;
 • Говорење и пишување на Англиски;

Потребно:

 • Високо развиени oрганизациони, комуникациски и лидерски способности;
 • Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни предизвици;
 • Спремност за превземање на одговорност;
 • Проактивно размислување, амбициозен и натпреварувачки дух;
 • Тимска работа;
 • Пожелно работно искуство во Маркетинг, Photoshop и Corel;
 • Возачка дозвола – Б категорија;

Компанијата нуди:

 • Плата од 35.000 до 40.000 МКД (нето) во зависност од покажаниот резултат
 • Обуки и тренинзи во областа која работи;
 • Модерни услови за работа;
 • Годишни рекреативни семинари со комапнијата;

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови испратете го Вашето CV на email: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »