ОПЕРАТОР НА МАШИНА

Плата од 25.000 ден. до 27.500 ден.

За компанијата: Компанијата Пурпласт се наоѓа во ТИРЗ Скопје 2 - Бунарџик и работи во автомобилската индустрија, а своите производи ги извезува во 36 земји во светот. Во индустрискиот капацитет во ТИРЗ Скопје 2, Пурпласт произведува пластични компоненти за компании кои произведуваат автобуси и камиони. повеќе за компанијата »

ОПЕРАТОР НА МАШИНА 

Одговорности

• Ракување со сите релевантни машини, алати и опрема, извршување на производствени задачи во согласност со инструкциите и стандардите на компанијата;

• Поставување и прилагодување на опремата согласно спецификациите за производство;

• Следење на квалитетот на производот, со цел навремено  да се идентификува, отфрли или спречи произведство на неисправни производи;

 • Менторирање и обуки на помалку искусни работници со цел да  се овозможи правилно користење на опремата за производство како и решавање на тековни проблеми. 

 

Барања, вештини и компетенции

• Завршено средно техничко образование;

• Претходно искуство во производство ќе се смета за предност;

• Детално ориентиран и организиран во својата работа;

• Способност за следење на работни инструкции;

 • Лични вештини и компетенции: точност, флексибилност, чесност, независност, организираност и одговорност;

 • Организациски вештини и компетенции: способност за планирање и организирање на работата. 

Што нудиме:

  • Работа во безбедна и здрава околина со почитување на сите норми за безбедност и здравје при работа;
  • Компетитивни месечни примања на пазарот на труд во РСМ;
  • Обезбеден автобуски превоз до работното место и назад;
  • Обезбедена исхрана во современа кантина;

 

Работно време од Понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

Доколку сте заинтересирани аплицирајте на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати.

Компанијата Пурпласт се наоѓа во ТИРЗ Скопје 2 - Бунарџик и работи во автомобилската индустрија, а своите производи ги извезува во 36 земји во светот. Во индустрискиот капацитет во ТИРЗ Скопје 2, Пурпласт произведува пластични компоненти за компании кои произведуваат автобуси и камиони.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »