Оператор на машина за печатење

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »

ESI (Employment Systems International)  за потребите на свој реномиран клиент има потреба од: 

ОПЕРАТОР НА МАШИНА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ (реон СКОПЈЕ)

Работни задачи и одговорности:

 • Подготовка и одржување на работното место пред и по печатењето;
 • Проверка на техничката исправност на машината;
 • Сетирање на машината согласно работниот налог;
 • Реализирање на печатење на различни техники;

Потребни квалификации:

 • Завршено ССС; 
 • Претходното работно искуство не е задолжително; 
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Позитивен пристап кон работата;
 • Развиени комуникациски вештини;

Нудиме: 

 • Можност за почеток со работа: Веднаш;
 • Работа  во две смени;


Ги повикуваме заинтересираните кандидати својата биографија да ја испратат на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот] и задолжително наведете за која позиција аплицирате. 

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »