Соработник за сметководствени и финансиски работи

За компанијата: Кораб ИНС АД Скопје е основано во 2011 година како Осигурително брокерско друштво. Следејки ги трендовите во во осигурувањето, постоеше простор на развој на продажбара на разновидни осигурителни продукти кој најдобро може да ги претстави и комбинира Осигурителниот брокер. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Кораб технички преглед и осигурување:

Сметководител

Предходно работно искуство во сметководство

Работни задачи:

  • Книжење налози во сметководствен програм
  • Салдирање финансиски картици и комуникација со коминтенти
  • Подготовка на плата
  • Евиденција на благајна
  • Подготовка на ДДВ пријави и комуникација со институции
  • Изготвување на завршна сметка 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »