Работници за во производство

За компанијата: Компанија за прозводство на висококвалитетни барови, чоколади и појадоци. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • BAR & BREAKFAST FACTORY
 • Активен до 30.11.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Работни задачи

 • активно учество во целиот процес на производство од прием на сировини до готов производ
 • работа на машини за производство и пакување
 • работа со палетар
 • работа во магацин

Потребни квалификации

 • тимска работа
 • одговорност

Пожелно е кандидатот да има претходно искуство во прехрамбен сектор.