Се бараат работници за производство

Компанијата која се занимава со изработка на ПВЦ панели има потреба од работници во производствениот процес.
Услови:

  • Кандидатите потребно е да бидат вредни и одговорни лица со желба за работа
  • Плаќањето е навремено и коректно. 

Понуда: 
Производството се одвива во нов објект лоциран во индустриската зона во Илинден. Локацијата на објектот овозможува и вработување на работници од Куманово. 
За поделтани информации контактирајте не на нашиот тел.број или емаил адреса.

Тел:078-260-547

email:kariera.profilint@gmail.com

КЛИКНИ