Оператор на машина

  • Објавен пред 7 месеци
  • ОЗОН
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ОПЕРАТОР НА МАШИНА Озон има потреба од оператор на преса за виткање лим (апкан) кој ќе му се придружи на нашиот тим за производство во фабриката во Скопје.

Кандидатот ќе биде одговорен за работа на машина за виткање лим - апкан за метални плочи, подготвување на материјал за обработка, организирање и избор на алати во производствениот процес и детална грижа за машината.

Потребни познавања:

  • Операторот треба да има познавање од алати за виткање лим.
  • Кандидатот е пожелно да поседува претходно работно искуство на НЦ апкан машина за виткање лимови Амада или слична
  • Пожелно Завршено Средно образование (Машинско или Електротехничко)
  • Работно искуство како оператор на машина или во производство на метал од минимум 3 години
  • Да поседува чувство за прецизност 

Испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

 

КЛИКНИ