Оператер на бетонска база

ДГ Енерго Максистем ДОО Скопје, меѓународна градежна компанија има потреба од ново вработување за извршување на работни задачи на следното работно место:

Оператер на бетонска база – 1 извршител

Потребни кваликфикации:

  • Завршено средно стручно образование (технички струки),
  • Со или без работно искуство,
  • Возачка дозвола Б категорија.

Работните задачи ќе се извршуваат на бетонска база во близина на с. Дреново, Кавадарци.

Заинтересираните кандидати може да ги достават апликациите за работа во писмена форма на следната адреса: Енерго Максистем ДОО, бул. Илинден бр. 43/1, 1000 Скопје или електронски на jobs.energomaksystem@gmail.com.

Телефон за контакт: 02 311 2436

КЛИКНИ