Шанкери/ки со и без работно искуство

 • Објавен на 3.2018
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 30.04.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

Рецепционер - Шанкер - Помошник Кувар - Келнер - Салатер - Кувар

Trend Food Bar има потреба од Шанкери/ки  со и без раб.искуство  (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност,
 • Со или без работно искуство,
 • Работно познавање на компјутери.

 

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата (процент + бакшиш).

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: trendfoodbar@hotmail.com  со задолжителна назнака ”Шанкери/ки  со и без раб.искуство"

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција

КЛИКНИ