ПРОГРАМЕР

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Компанијата... повеќе за компанијата »

Потребно образование, вештини и способности:

        Познавање OOP концепти и софтверски архитектури
        Познавање на PHP, HTML, CSS, Javascript, XML, JSON;
        Познавање на релациони бази на податоци;
        Способност за брзо адаптирање и прифаќање на веќе изработени проекти и
        продолжување на развој на постоечки апликативни решенија
        Добро познавање на англиски јазик
        Комуникациски вештини и тимска работа
        Подготвенда учи и да работи со најнова компјутерска технологија
        Ориентираност кон решавање на проблеми
        Ефективност, ефикасности одговорностпри исполнувањето на обврските
        Чесност и доверливост


Одговорности и работни задачи:

        Анализа и дизајн на софтверски решенија;
        Развој на софтвер и пишување на техничка документација
        Одржувањена софтвер и бази на податоци
        Самостојно и совесно извршување на секоја задача
        Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција
        Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови.
        Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници.

Поради проширување на тимот ПРОГРАМЕРИ бидете и Вие дел од  ЕВРОТИП, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија , затоа Вашето CV   испратите го  на e-маил  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »