Административен асистент

(преземи го огласот во Word)

Административен асистент

Одговорности и задачи:

 • Административна евиденција
 • Општи канцелариски и административни работи
 • Пошта и електронска комуникација со странки
 • Техничка подршка на управителот

Потребни квалификации: 

 • ВCC, ВШС или ССС (економски факултет ќе се смета за предност) 
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност
 • Работа на компјутер, напредно познавање на MS OFFICE пакетот
 • Познавање на англиски и српски јазик
 • Почетно познавање на германски јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

 • Организирна и одговорна личност
 • Самоиницијативност
 • Комуникативност и претставителност
 • Подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Позитивен став

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: imoti.skopje@grawe.at, со задолжителна назнака Административен асистент.