Потребни се пакувачи

  • Објавен пред 7 месеци
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 25.04.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мелничко Пекарската Индустрија ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од ПАКУВАЧИ. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја кратка Биографија на blagoja@dime.com.mk. Лице за контакт Благоја 076/432-238 од 08 до 15 часот.

КЛИКНИ