Работници во производство

  • Објавен пред 9 месеци
  • Фротирекс д.о.о.
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа имаме потреба од:

- 8 Лица за работа во погон на производство ( со или без работно Искуство ) 

Потребни Квалификации : Возраст до 45 години - ССС - Работно искуство ќе се смета за предност

 За закажување на разговор: 02 255 1252, 070 393 000 Секој работен ден од 07:00 дo 15:00 часот или аплицирајте преку полето Аплицирај Веднаш . 

 

КЛИКНИ