Стручен Соработник за тендери

За компанијата: Успехот на МЗТ Пумпи е резултат на сопствен развој и истражување, имајќи посебен оддел за истражување и развој. Широкиот асортиман на производи на МЗТ Пумпи во денешно време е резултат на темелниот процес... повеќе за компанијата »

МЗТ Пумпи е производител на индустриски пумпи за транспорт на вода ,нафта и нафтени деривати. Со искуство од повеќе од 77 години има широк производен асортиман на центрифугални и волуметриски пумпи кои имаат широк примена во нафтена и гасна индустрија, процесна индустрија, наводнување и водоснабдување, рударство итн.

Опис на работните задачи:

 • Одговорен за припрема за тендерска документација за тендери во земјата и странство.
 • Секојдневно следење на активни тендери во земјата и регионот и проследување на информација до тимот.
 • Следење на тендери до фаза на поднесување и секојдневно следење на сите прашања и одговори и нивно проследување до тимот.
 • Поднесување на тендери преку систем за јавна набавка и комплетна припрема и координација на комерцијални,технички и правни документи.
 • Следење на прашања и одговори во фаза на техничка евалуација.

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование.
 • Претходно работно искуство минимум 2 (две) години.
 • Познавање на англиски и српски јазик.
 • Работа со компјутери и  Word, Excel, Outlook, Internet.
 • Способност за координација и работа на повеќе проекти истовремено.
 • Иницијативност, доверливост, одлични аналитички способности и тимски дух.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »