ПРОДАВАЧ/ KA НА БЕНЗИСКА СТАНИЦА

 • Објавен пред 8 месеци
 • НАС МБД
 • Активен до 12.05.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

НАС ПЕТРОЛ Скопје – Ѓорче Петров, Компанија со дејност трговија на големо и мало со цврсти, течни и гасовити горива и производи, објавува оглас за вработување на полно работно време за следна позиција: 

ПРОДАВАЧ/ КА НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

Потребни квалификации:

 • Подготвеност за работа во 3 смени
 • Познавање на работа со MS OFFICE и фискализација
 • Познавање на англиски јазик 
 • Претходно работно искуство на бензиска станица ќе се смета за предност

Работни задачи:

 • Точење на гориво и продажба на дополнителниот асортиман на маркетот
 • Уредно и совесно наплатување и издававање на фискални сметки, фактури и испратници, водење на сменски и дневни евиденции
 • Прием и отпрема на роба
 • Одржување на хигиена во смена на продажниот простор

 

Личен Профил:

 • Љубезност, комуникативност, позитивност, лојалност, флексибилност и посветеност кон работните задачи 

  Ние нудиме стабилни и навремени месечни примања !

Вашата Биографија (CV) со фотографија испратете ја на следна е-маил адреса:

petrol@nas.com.mk

КЛИКНИ