М1 Киоск продажен персонал кај Собрание

  • Објавен пред 2 недели
  • Толлакс
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 киоск ПРОДАВАЧ (кај собрание- центар)

САМО ПРВА СМЕНА

работно време до 17h


Нудиме:
Пријава на неопределено време
Работа во систем со високи стандарди
Пријатна работна атмосфера
Можност за напредок во супервизор
Основни задачи:
Продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
Работа со фискална каса со баркод читач
Прием на роба
Грижа за хигиена на продажното место
Правилно редење на роба

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на: tollaks@yahoo.com

или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск Собрание

КЛИКНИ