Агент за недвижности и проценител на имот

Новоотворена агенција за недвижности во Скопје е во потрага по вредни и талентирани луѓе. Со цел да го подобриме нашиот сектор за продажба, нашата компанија бара надворешен консултант:

Агент за недвижности и проценител на имот

Одговорности:

•    Менаџирање на понуда и побарувачка на недвижности
•    Проценување на имот
•    Подготовка на понуди
•    Подготовка на извештаи и презентации
•    Организирање на состаноци и следење на агенда
•    Комуникација со клиенти
•    Асистенција во административни работи

Квалификации: 

•    Завршено високо образование
•    Минимум 3-годишно работно искуство во областа на недвижности
•    За предност ќе се смета искуство во проценување на имот
•    Познавање на Англиски јазик
•    Познавање на MS Office
•    Одлични комуникациски вештини
•    Флексибилност и способност за брзо делување
•    Организациски вештини
•    Способност за тимска работа

Доколку ги исполнувате горенаведените услови, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и кратка биографија со назнака Агент за недвижности на следната email адреса: kariera@lsarent.com

КЛИКНИ