НАДВОРЕШЕН КОНСУЛТАНТ - Винер Лајф

 • Објавен пред 2 недели
 • Винер Лајф
 • Активен до 28.05.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Винер Лајф поради проширување на својот продажен тим, има потреба од јуниор консултанти.

Право на апликација имаат невработени, но и вработени лица кои имаат потреба од дополнителни приходи.

Квалификации:

 • Амбициозност
 • Висока мотивираност
 • Комуникативност
 • Вештини за преговарање
 • Способност за тимска работа
 • Одговорност
 • Упорност
 • Иницијативност
 • Лиценцирани застапници за осигурување (имаат предност)
 • Лица со богато портфолио на контакти (имаат предност)
 • Лица со искуство во директна продажба (имаат предност)

Придобивки:

 • Обука за личен и професионален развој
 • Можност за градење на кариера и вработување во високо реномирана компанија
 • Можност за надополнување на Вашите редовни месечни примања во висина поголема од просечната плата (хонорарна работа)
 • Одлични услови за работа во пријатна и професионална средина со амбициозен и мотивиран кадар.

 

Сите заинтересирани кандидати да испратат кратка биографија (CV) на следнава e-mail адреса: kariera@winnerlife.mk најдоцна до 24.05.2020 год.

КЛИКНИ