Машинист - Секач

Плата од 30.000 ден. до 35.000 ден.

Печатница БАТО доо - Скопје има потреба од машинист - секач.

  • Предност е било какво работно искуство во печатница или воопшто во графичката индустрија.
  • Вработување на неопределено време со договор, со редовни примања. 
  • Работно време: 8 саати од 07:00 до 15:00 часот од Понеделник до Петок во една смена.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »