Продавач/ка на слатки

За компанијата: Компанијата ЕСИ (Employment Services International) е присутна на пазарот од мај 2007, како агенција за услуги кои се однесуваат на човечките ресурси. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење... повеќе за компанијата »

За вработување кај нашиот соработник-познат ресторан во центарот на Скопје, потребен/-на е:

 

ПРОДАВАЧ/-КА НА СЛАТКИ (Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Продажба на слатки и сладолед во ресторанот;
 • Припрема на корнети за сладолед;
 • Комуникација со потрошувачи;
 • Работа на каса;

 

БАРАМЕ:

 • Завршено ССС;
 • Претходно работно искуство од областа на продажбата сладолед и слатки ќе се смета за предност;
 • Поседување на висок степен на личен интегритет;
 • Високо развиени интерперсонални вештини;

 

НУДИМЕ:

 • Работа во 2 смени : прва смена од 09.00-16.30 часот и втора смена од 16.30-24.00 часот, како и меѓусмена по договор.
 • Солидни  и навремени месечни примања;
 • Обезбеден топол оброк;
 • Обезбедена обука;
 • Можен почеток: Веднаш; 
 • Вработување на неопределено време;
 • Годишен одмор: согласно ЗРО и колективен договор;

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот] и наведете ја позицијата за која аплицирате.

   

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

 

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

 

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

 

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
[најави се за да го видиш е-маилот] , www.esi.mk

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »