Kасиер/ки

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

Работно место: Касиер/ка во автомат и шанкер (послужување на пијалоци )

Автомат Royale casino- Скопје Качанички пат

- Вклучен превоз
- Вклучен оброк

 

Потребни квалификации:

  • завршено ССС или ВСС
  • познавање на Англиски јазик 
  • познавање на работа со компјутер 
  • одговорна, чесна, посветена личност, способна за индивидуална и тимска работа со развиени комуникациски вештини.

 

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса:   [најави се за да го видиш е-маилот] контакт 075/354-158 071/265-065

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »