СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ВО МЕДИЦИНСКИ ТИМ

 • Објавен пред 5 месеци
 • СЕПТИМА
 • Активен до 21.09.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје компанија која се занимава со промоција и продажба на препарати од повеќе реномирани фармацевтски производители објавува конкурс за слободно работно место :

 

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ВО МЕДИЦИНСКИ ТИМ (повеќе извршители)

 

Потребни квалификации:

 • Високо или Вишо образование. Предност даваме на кандидати со завршен фармацевтски, медицински, стоматолошки или ветеринарен факултет
 • Знаење на англиски јазик
 • Познавање на MS Office пакетот
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Работно искуство не е предуслов

 

Од кандидатот очекуваме да:

 • Посетува лекари во здравствените институции и врши стручна презентација и промоција на препаратите
 • Посетува аптеки и врши стручна презентација и промоција на препаратите ,како и спроведува одредени комерцијални активности
 • Ја спроведува зададената маркетинг стратегија и планираните промотивни активности со цел остварување на продажните цели
 • Учествува во организација и припрема на стручни собири (конгреси и симпозиуми ) и ги реализира доделените активности на овие стручни собири
 • Учествува во обуките и континуирано стручно го усовршува знаењето и продажните вештини
 • Одговорен за унапредување на продажбата на препаратите на теренот за кој ке биде назначен
 • Одговорен за исполнување на планот на продажба на препаратите во рамка на планот за кој е задолжен

 

Персонални карактеристики:

 • Комуникативност и тимска работа
 • Одговорност и прецизност
 • Енергичност и ефикасност
 • Самостојност и завршување на задачите во рок
 • Посветеност и подготвеност за справување со предизвици

 

Ние нудиме:

 • Работа во позитивно, динамично и стимулативно опкружување, стручна обука, добри услови за работа и можност да во потполност дојдат до израз вашите професионални способности .

 

Доколку ги исполнувате наведените услови од конкурсот, Ве повикуваме да ја испратите својата биографија и препорака најдоцна до 16.09.2019, на e-mail: office@septima.com.mk

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

КЛИКНИ