The Slots: Касиер/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 27.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Струмица

The Slots Electronic Casino има потреба од персонал за работа - келнери/ки и слот атендент во казиното во Струмица.

Потребни квалификации:

  • завршено средно образование,
  • спремност за работа во смени и секојдневен контакт со клиенти,
  • љубезност и услужливост

Аплицирајте по електронски пат со испраќање CV на следната е-маил адреса: hr@theslots.mk

 

Веб сајт: www.theslots.mk

КЛИКНИ