Магационер

За компанијата: Новомак, од скромните почетоци во 2006 година, со напорна работа и истрајност, постојано го зголемува обемот на своите деловни активности, паралелно со зголемување на деловните капацитети, како и бројот... повеќе за компанијата »

Новомак е специјализирана компанија со седиште во Скопје, водечки дистрибутер и ексклузивен застапник на репроматеријали за изработка на мебел од бројни реномирани европски брендови. На македонскиот пазар целиме кон достигнување на врвната позиција во однос на квалитет и препознатливост. Развиваме организација со разбирање за тековните трендови и социјални аспекти, во кои што ги интегрираме предностите стекнати со долгогодишната традиција. Градиме кооперативна култура и усовршување на вработените, кои се нашата движечка сила. Доколку сакаш да бидеш дел од нашата визија и мисија, те повикуваме да аплицираш за следната позиција:

МАГАЦИОНЕР ЗА ОКОВ

Одговорности и задачи:

  • Задолжен за комплетна организација за прием, пренос и издавање на роба
  • Изработка на потребна документација

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Претходно работно искуство како магацински работник
  • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач)

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Самоиницијативност и енергичност
  • Способност за тимска работа
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака "Магационер".

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »