Професор по германски јазик

  • Објавен пред 2 месеци
  • Лондонер Скул
  • Активен до 16.03.2019
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

Лондонер има потреба од професор по германски јазик за индивидуални и групни часови со деца и возрасни. Пријавување на пола работно време. Платата е во зависност од бројот на одржани часови. За дополнителни  информации: email - londoner.co.uk@hotmail.com и тел - 071-388-654

КЛИКНИ