Доработници

Арт Принт Студио, има потреба да вработи: 

ДОРАБОТНИЦИ

Опис на работата и работните задачи: 
 
Арт Принт Студио има потреба од доработници во печатница за работа во смени СО предходно работно искуство или лице кое има ОСОБЕН ИНТЕРЕС ДА НАУЧИ.

Работни задачи:

ЛЕПЕЊЕ НА ВОЗИЛА, МОНТАЖА НА ЦЕРАДИ, ИЗРАБОТКА НА СВЕТЛОСНИ РЕКЛАМИ (ПОРЕТКО), КАШИРАЊЕ НА ФОРЕКС, СЕЧЕЊЕ НА ГРАФИЧКИ НОЖ


Лепење, штосување, хефтање, перфорирање, тврд повез и сите останати доработки во печатница.

Во случај да не знаете дел од наведените работи има простор за дообука.  

Превземање на одговорност за временски и рокови.  

Постојано зголемување на платата, после влегување во системот на Арт Принт следува договор и солидна плата.  

Средина со висока професионалност. Можност за заработка во дополнителни часови.  

Поддршка од целиот тим на Арт Принт Студио.

Поседување на возачка дозвола од Б Категорија е обавезително.

За таа цел потребно е лицето да поседува:

  • Особен интерес за работа
  • Лична и професионална ефективност
  • Прецизност и ажурност во работата
  • Подготвеност за работа во тим
  • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја

Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака „Доработници во Печатница”. 

Тел. 02/3063194,

НАПОМЕНА: КАНДИДАТОТ МОРА ДА ПОСЕДУВА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА ОД (Б) КАТЕГОРИЈА. 

Општи правила за аплицирање:  

  • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот)
  • Назнака на позиција за која се аплицира.
КЛИКНИ