Светло мајстор

  • Објавен пред 9 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

КОНКУРС

 

 

За вработување во он-лајн медиумите medial.mk и post.mk за следната работна позиција:

 

  • Светло мајстор

 

Услови

 

За работната позиција Тонмајстор, Светло мајстор и Одговорен за креативниот сектор, освен професионалното познавање, потребно е и претходно работно искуство.

 

Обврски и одговорности:

 

Оперирање со светлото и ефектите пред и за време на снимањето на емисиите во студио и надвор, подготовка на опремата во режија, како и слични технички работи.

 

Нудиме подеднакви услови за вработување, со што ги охрабруваме сите заинтересирани да аплицираат.

 

Аплицирање

 

Потребно е да испратите Ваше CV на следната е-маил адреса: jobs@post.mk

КЛИКНИ