Економист со добро познавање на италијанскиот јазик

 • Објавен пред 8 месеци
 • Диа Груп Лајтинг
 • Активен до 11.10.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Италијанската фирма Диа Груп Лајтинг со седиште во Скопје, има потреба од нов член во својот тим, на позиција:

Економист со добро познавање на италијанскиот јазик

Потребни квалификации:

 • Задолжително е кандидатите да имаат претходно работно искуство во работење со сметководство
 • Високо образование - економски факултет
 • Високо ниво на самостојноста во работењето, познавање на документацијата, процесите, книжењата, релевантната законска регулатива.
 • Познавање на деловен англиски јазик (финансиска терминологија).
 • Добро познавање на финансиска терминологија на италијански јазик е голема предност.
 • Познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)
 • Аналитички и организациски способности. 

Одговорности и задачи:

 • Книжење и контрола на документација, разновидни сметководствени активности во согласност со сметководствените стандарди, како и со сите релевантни законски и регулативни прописи.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат со праќање на своето CV на:

office@dyagrouplighting.com

КЛИКНИ