Продавачи во BRASH - Stip City Mall

Плата од 20.000 ден. до 30.000 ден.

Приклучете се на нашиот тим во новата продавница на BRASH.

Имаме отворено 4 работни позиции:

- 3 продавачи во продавница за облека

- 1 менаџер на продавница

Потребни квалификации и вештини:

- Одлично познавање на работа со компјутер.

- Работа со социјални медиуми

- Познавање на Англиски Јазик

Искуство во продажба на облека ќе се смета за предност.

За позиција менаџеер на продавница потребно е искуство минимум 2 години во малопродажба.

Локација: новиот трговски центар Stip City Mall во Штип.

Пријавете се со праќање на CV на [најави се за да го видиш е-маилот] или преку сајтот на Кариера.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »