Графичар картоназиер

  • Објавен пред 11 месеци
  • Kartonplast
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара работник за работа во картонажа, со искуство.

 

КЛИКНИ