Хигиеничар/ка

За компанијата: Вo Октомври 2012 година го отворивме Trend Food Bar кој служи автентична вкусна храна и голем избор на пијалаци. Исто така постојат и гурмански сендвичи, салати и свежи цедени сокови кои може да ги изберете.... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 11 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 26.09.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Ресторан во Аеродром има потреба од Хигиеничар/ка со и без работно искуство  (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

Личен профил:

 • Oдговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Месечна нето плата.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: [email protected]  со задолжителна назнака ”Хигиеничар/ки".

контакт: 070/263-881

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција