Овластен сметководител

  • Објавен пред една недела
  • ВинаријаСковин Група
  • Активен до 28.01.2022
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ВинаријаСковин Група:

Специјалист за дигитален маркетинг

ГЛАВЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

·         Книжење на изводи, влезни и излезни фактури;

·         Изготвување и поднесување даночни пријави и слично

·         Изготвување на годишни и полугодишни извештаи и поднесување на завршна сметка

·         Следење на залиха, следење на состојби на добавувачи и купувачи;

·         Останати сметководствени активности согласно сметководствените стандарди.

БАРАМЕ:

·         Лиценца за овластен сметководител

·         Претходно работно искуство од минимум 2 (две) години;

·         Претходното работно искуство во компанија со производство ќе се смета за предност;

·         Основно познавање на англиски јазик;

·         Напредно познавање на Word, Excel и Outlook;

·         Ориентација кон детали;

·         Професионалност, доверливост и исполнителност.

НУДИМЕ:

·         Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот;

·         Можност за почеток – Веднаш;

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот]  и наведете ја позицијата за која аплицирате.