ПРАКТИКАНТ МАРКЕТИНГ за Битола

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

OПЕРАТОРИ ЗА УПЛАТНО МЕСТО ВО ОХРИД - ПРАКТИКАНТ ПРАВНИК

Практикант за Маркетинг
Практикант за маркетинг, кој сака да добие знаења во полето на дигитален маркетинг, можност да
работи со искусен тим, можност да научи да координира соработка на маркетинг секторот со
останатите сектори во компанијата, подготвен/подготвена е да предложува промени кои смета
дека се адекватни во секторот

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА КАНДИДАТОТ:
 Високо Образование(Маркетинг, Е-бизнис,) или завршена обука на
Академија за дигитален маркетинг
 Работно искуство во полето на дигитален маркетинг не е неопходно
 Основно познавањe на дигитален маркетинг и следење на најновите трендови
 Работење на социјални медиуми
 Поддршка на нашите интерни контент активности
 Работа со платени реклами
 Препознавање на најновите трендови и технологии кои влијаат на нашата индустрија
 Познавање на Microsoft Office и Google Workspace
 Познавање на социјални медиуми
 Основно познавање на Photoshop
 Познавање WordPress
 Креативност
 Комуникациски и интерперсонални вештини
Возачка дозвола (активен возач)
Работа на терен

ПРИДОБИВКИ
 Можност добивање на знаење во полето на дигитален маркетинг
 Можности за личен и професионален развој
Можност за обуки

 Доколку сакате да бидете дел од тимот, Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-
маил [најави се за да го видиш е-маилот]  
Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »