Плакатер

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Најголемиот принт центар во Македонија Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Распишуваме оглас за работното место „Плакатер “.

Потребни квалификации

 • Минимум средно образование;
 • Способност за тимска работа;
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија.

Опис на работно место:

 • Редовно одржување на рекламните паноа/билборди (поправки и чистење на истите);
 • Работа на терен (монтажа, демонтажа).

Нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Работна униформа соглано работното место;
 • Колективно осигурување во случај на незгода;
 • Навремена исплата на плата, додатоци на плата – минат труд и К-15.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, испратете ни го вашето CV  на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција - Плакатер”.

Веб сајт: 

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »