Customer Care Assistant

 • Објавен пред 11 месеци
 • Executive Search Consulting
 • Активен до 15.08.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Нашиот клиент Oriflame, интернационална компанија со долгогодишна традиција во областа на убавината и здравјето, објавува оглас за отворена позиција

Customer care assistant

Ако сте проактивни, организирани, професионални, уживате во работа со луѓе и давање на беспрекорна услуга  и сакате да се развивате на личен и професионален план, ве покануваме да аплицирате!

Oдговорности на работното место:

 • Информирање на клиентите за тековни понуди
 • Понуда на нашата палета на производи согласно интересот на клиентот
 • Прием и проверка на роба и испратници од добавувачите
 • Одржување хигиена во изложбениот салон

Услови кои треба да се исполнуваат:

 • Претходно искуство во трговија на мало како продавачи и работа со фискална каса
 • Развиени компјутерски вештини посебно Excel
 • Одлично познавање на Англиски и Македонски јазик
 • Силно развиени комуникациски вештини
 • Способност за брзо прилагодување во нови средини
 • Високо ниво на професионалност, одговорност и способност за учење во динамична средина
 • Силен тимски дух, односно, насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа
 • Одговорност, лојалност, професионалност
 • Совесност, самодисциплинираност, самоинцијативност
 • IV степен стручна спрема или ВСС
 • Работно искуство во интернационална компанија ќе се смета за предност

Што се нуди:

 • Одлична стартна плата и бенефиции
 • Теоретски и практични обуки, водени од врвни професионалци во својата област
 • Можност за развој на кариерата во рамките на интернационална компанија
 • Договор за работа на една година со можност за продолжување
   

За да се пријавите, испратете ваше CV на jobs@esc.com.mk до 20-ти август 2017 (недела) со назнака Customer care assistant. Само избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју. Апликациите ќе бидат третирани со строга дискреција.

КЛИКНИ