Помошници во продавница

 • Објавен пред еден месец
 • ЕСИ
 • Активен до 03.11.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

За привремено вработување кај наш реномиран клиент кој поседува ланец на продавници за брендирана облека потребни се:

Помошници во продавница за попис (реон Скопје, Куманово,Струмица,Битола,Тетово, Гостивар, Струга и Охрид)

ЗАДАЧИ:

 • Попис на гардероба;
 • Работа со бар код читач (моторола);
 • Броење и редење на гардероба;

УСЛОВИ:

 • Со и без работно искуство;
 • Позитивен однос;
 • Уредност и дисциплинираност;
 • Точност и прецизност;

ПОНУДА:

 • Привремено вработување во времетраење од 1(еден) ден;
 • Работа во 2 (две) смени од 16:00-24:00 и 22:00-06:00 (трета смена);
 • Атрактивна дневница;
 • Работниот ангажман ќе се одвива во месец Ноември.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

 

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

 

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

 

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ