Knauf Македонија

ЕМБС: 40309942582
Индустрија: Градежништво
Адреса: бул. Александар Македонски бб
Град: Скопје
Телефон: 0023235750
Веб: www.knauf.mk
Facebook: knaufmk
Присутни сме во градежништвото повеќе од 80 години. Со своите системи нудиме модерни, квалитетни решенија за уредување на вашите градби. Со фантастичниот материјал, гипс, создаваме удобност во просториите за живеење и работа. Кнауф значи иновација и квалитет.

Моментално нема активни огласи.