Клуб Слот 77

ЕМБС: 40020175524
Индустрија: Игри на среќа
Адреса: ул. Прилепска бр. 1/2
Град: Битола
Facebook: goldslotclub
GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете и најмодерните електронски рулети Gold Lumina Roulette, Interblock MiniStar Roulette, Grand Crystal Roulette ZUUM и Fazi Optimum 5 Roulette со свои сопствени џекпоти.

Моментално нема активни огласи.