Комерцијалист за реон Скопје

За компанијата: Везе Шари како еден од најголемите производители на свежи конзумни јајца во Македонија своите почетоци ги има од 2000 година, во село Требош, Тетово, како заедничка германско-македонска инвестиција со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО
  • Активен до 13.04.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДСПТ Везе Шари ДОО објавува оглас за КОМЕРЦИЈАЛИСТ (за реон Скопје )

Потребни квалификации:

 - Минимум завршено средно образование

 - Возачка дозвола Б - категорија

 - Претходно работно искуство на иста или слична позиција

 - Познавање на странски јазици ќе се смета за предност

Одговорности и задачи:

 - Планирање и организирање на продажни активности

 - Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата

 - Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти

 - Изработка на потребна документација

Личен Профил:

 - Љубезен и професионален однос кон клиентите

 - Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи

 - Комуникативна, одговорна и лојална личност

 - Самоиницијативност и посветеност на работата

 - Динамичност, желба за работа и тимски дух

Вештини и способности:

 - Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини

 - Организациски и аналитички способности

 - Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

 - Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи

 - Одговорна, мотивирана и стабилна личност

 - Способност за индивидуална и тимска работа

Заинтересирани кандидати можат да ги испратат своите биографии на [email protected]