Електротехнички инженер

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ДГТ Жикол
 • Активен до 27.01.2022
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 034/320-990

ДГТ Жикол е една од најголемите градежни компании во Македонија која повеќе од 30 години успешно работи на македонскиот пазар и има потреба од нови лица во својот тим.

Електротехнички инженер - Реон Скопје

Потребни квалификации:

 • ВСС (електротехнички факултет),
 • Со или без работно искуство
 • Познавање на англиски јазик
 • Активно познавање на компјутерски апликации (ACAD,MS Office)
 • Познавање на законска и подзаконска регулатива од областа на градежништвото

Одговорност и задачи:

 • Раководење на проекти
 • Организација на работењето
 • Деловна коресподенција, раководење со тим, извештаи кон претпоставен.

Личен Профил:

 • Флексибилност
 • Одговорна и вредна личност
 • Организираност
 • Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на: [најави се за да го видиш е-маилот] . Контакт телефон: 070/395-643

барај огласи за вработување » барај останати огласи »