Техничар-Техничко лице

 • Објавен пред 2 недели
 • AIM MANAGEMENT DOOEL Skopje
 • Активен до 15.10.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Активни огласи од AIM MANAGEMENT DOOEL Skopje:

Машински Техничар - Општ работник - Техничар-Техничко лице

(преземи го огласот во Word)

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!

Бидете дел од нашиот тим!

Работна позиција: Техничар/Техничко лице

Локација: ОХРИД

 

Потребни квалификации:

 • Средно стручно образование,
 • Општи технички познавања (Столаро – занатски работи),
 • Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности и работни задачи:

-       Работа со рачен алат,

-       Занатско -Браварски работи;

-       Извршување на други технички работни задачи, по потреба.

Конкурентска предност за работната позиција:

 • Желба за работа во средина со високи барања,
 • Одлични аналитички, комуникациски способности, способност за активно решавање на настанатите проблеми;
 • Динамичност, ефективност и ефикасност,
 • Флексибилност и адаптабилност,
 • Посветеност, мотивираност, иницијативност,
 • Способност за тимска, самостојна работа и кооперативност,
 • Сериозен пристап кон зададените задачи;
 • Подготвеност за работа под притисок и кратки рокови;
 • Деловна етика, Лојалност, доверливост, чесност, професионалност.

Ние нудиме:

 • Можност да сте дел од компанија со одлична работна средина – атрактивна и динамична работа,
 • Стабилност и можност за развивање,
 • Градење на успешна кариера,
 • Можност за надградба на професионален план,
 • Одлични услови за работа,
 • Мотивирачки месечен надоместок,
 • Работно време: Полно работно време 40 часа неделно,

Напомена: Трошоците за сместување во Охрид, не се надоместуваат од страна на компанијата.

Ако сте заинтересирани и сакате да бидете дел од нашиот тим и ги поседувате соодветните квалификации за оваа работна позиција, Ве молиме доставете кратка биографија на македонски и англиски јазик задолжително, со назнака: ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА Техничар/Техничко лице  на следната мејл адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

За дополнителни информации можете да не контактирате на тел 078/741-490.

Сите апликации ќе бидат разгледувани со максимална доверливост.

*АИМ МАНАГЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје обезбедува еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува соодветно квалификуваните кандидати да аплицираат без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија на македонски и англиски јазик, согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени за потребите на регрутација и селекција од страна на АИМ МАНАГЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје и истите да бидат зачувани во дата базата на АИМ МАНАГЕМЕНТ ДООЕЛ Скопје.

Напомена: Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронската пошта:    [најави се за да го видиш е-маилот]