Диспонент за камионски транспорт

  • Објавен пред 12 месеци
  • Смарт Транспорт
  • Активен до 11.12.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

-Комуникациски, плански и преговарачки способности,

- познавање на англиски јазик,

-работа со компјутери (MC Office)

-искуство во камионски транспорт ќе се смета за предност

Одговорност и задачи:

-планирање, организирање и координација на камионски  транспорт,

- изнаоѓање оптимални решенија за развој на камионски транспорт,

-административни работи.

Бараме сериозни, амбициозни и мотивирани луѓе со изразени комуникациски способности, спремни за работа во динамична средина, тимски играчи подготвени за предизвици. Доколку сте заинтересирани за работното место,  испратете го Вашето CV на e-mail. sales@smartransports.com

КЛИКНИ