СЕ БАРААТ РАБОТНЦИ СО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

  • Објавен пред 11 месеци
  • Лока Тим Доо Скопје
  • Активен до 19.07.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Реномирана фирма Loka Center има потреба од работници со познавање на Германски јазик.

Работиме исклучиво анкети. Плата редовна, со неделна исплата.

Контакт:

Викторија

078/ 801075

Mail:viktorijangelevska@gmail.com

КЛИКНИ