Оператор на машина- сито печатење

  • Објавен пред 12 месеци
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 24.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за 1 слободна позиција за работното место “Оператор на машина- сито печатење“.

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: legal@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Потребни квалификации:

  • Минимум работно искуство од три години во сито печатење

Телефон: 02 321 77 00

Веб сајт: www.print.mk

КЛИКНИ