Сервисен консултант

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 18.02.2017
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент - лидер на автомобилскиот пазар, МОТИВИ отвара конкурс за: 

СЕРВИСЕН КОНСУЛТАНТ

Работни обврски:

 • Комуникација со клиенти, давање на информации и закажување термини за сервисирање, како и следење на истите;
 • Комплетен директен прием на возилото со сите пропратни административни процедури;
 • Дневен контакт со нови потенцијални клиенти и продажба на термини и услуги од сервис

Квалификации:

 • Машински факултет;
 • Англиски јазик;
 • Основно компјутерско знаење и Оffice пакетите;
 • Добро познавање на возила;
 • Комуникативен и со позитивен став;
 • Продажни вештини;
 • Комуникација со клиенти директна, на телефон или на маил;
 • Возачка дозвола Б категорија

Вашата биографија испратете ја на work@motivi.mk

КЛИКНИ