Рецепционер

  • Објавен пред 5 месеци
  • Hotel Victoria Skopje
  • Активен до 10.10.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

*Потребни квлалификации:

-Минимум завршено средно образование
-Одлично познавање на англиски јазик (познавање на друг странски јазик ќе се смета за предност)
-Со или без работно искуство
-Познавање на MS Office пакет програми (Word и Excel)

*Опис на работно место:

-Прием на гости
-Воспоставување контакти со гостите и клиентите
-Позитивни, тимски ориентирани и спремни да се носат со предизвиците на работното место

*Личен профил:

-Комуникативна, одговорна и лојална личност
-Љубезност и педантност, со позитивен став
-Самоиницијативност и посветеност на работата
-Тимска работа и професионален однос кон клиенти

КЛИКНИ