Општ работник

  • Објавен пред 8 месеци
  • Новомак ДООЕЛ
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

ОПШТ РАБОТНИК

Одговорности и задачи:

  • Извршување на задачи од општ карактер во магацин и погон, односно асистенција на магационерите и операторите на машини

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност,
  • Самоиницијативност и енергичност,
  • Способност за тимска работа,
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Општ работник".

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ